DJ podcast

😅 Forestil dig at have denne her helt tæt på ansigtet, fortælle om dig selv og hvordan du er havnet der hvor du er i dag – i mit tilfælde som selvstændig grafisk designer og yogalærer 😅 Det var det jeg gjorde i dag da jeg havde besøg af Nicolai Zwinge og blev optaget til podcast-serien 360 grader til Dansk Journalistforbunds FreelanceGruppe.

Da jeg har en ængstelig personlighed og tænker meget over tingene havde jeg selvfølgelig overtænkt oplevelsen på forhånd og var spændt som en fjeder 😂 MEN det var på alle måder en rigtig god oplevelse (tak til Nicolai for at føre mig så fint igennem optagelsen), som også gav anledning til at gøre mig nogle overvejelser og ikke mindst minde mig selv om hvor glad jeg er for livet som selvstændig og for at være der hvor jeg er i dag.

Nu glæder jeg mig til at høre resultatet – og selvfølgelig skal jeg nok dele med jer når og hvor du kan lytte med. 

af illustrator Martin Jørgensen

✨MORSDAG✨ på søndag markerer jeg i år ved at støtte Mødrehjælpen og bl.a. købe denne her fine plakat.
Det er også en lille tak for hjælpen – og føles rart at give lidt tilbage – for den hjælp jeg selv fik indirekte, da jeg kom til verden og min mor (og far) modtog hjælp til mig fra Mødrehjælpen.
Vi fik bl.a. noget blåt og hvidt ternet babysengetøj, som min mormor syede blonder på. Det sengetøj har mine egne piger også sovet i (og min nevø og niece), og vi gemmer det til de næste babyer som kommer i vores familie … så tak for Mødrehjælpen 🤍💙🤍

Baby Karina

Jeg var i øvrigt ret nusser, ikk’ ☺️ (Foldemærkerne er også min mormors værk – da hun mange år senere blev dement – billedet har tilhørt hende).

Støt Mødrehjælpen fx ved at købe plakaten af illustrator Martin Jørgensen i deres webshop HER

Verdens Bogdag21

✨📖✨I dag er det Verdens Bogdag! Dagen hvor hele verden hylder litteraturen og alt det, som bøger bidrager med til vores verden. Jeg vil samtidig også hylde alle de fantastisk dygtige mennesker – forfattere, forlæggere, redaktører, fotografer, tegnere, korrekturlæsere, oversættere m. fl. som gør bøgerne til det de er 👏🏻 – og som jeg har nydt at arbejde sammen med omkring alle de bøger hvor jeg har leveret art direction.

Se min bogdesign-portfolio HER.

Kontakt mig HER hvis du har bogdesign-opgaver jeg skal hjælpe med.

Når meget af mit kreative arbejde foregår ved min mac, var det dejligt at tage mig tid til i påsken at forsøge mig med at farve æg med løgskaller – væk fra mac’en – en meget gammel og utrolig fin måde at dekorerer æg til påske.

Fremgangsmåden fandt jeg på nettet, og jeg farvede både nogle som jeg havde pustet til at hænge op og nogle til at spise og pynte på påskefrokostbordet. 

Paaske 2021
MAIS+CO

Forlaget Mais+Co udgiver bøger som stimulerer og udvikler sproget hos små børn – fra de former de første ord og frem til de begynder i skole – måske det vigtigste redskab at udvikle.
For at understøtte den udvikling bliver bøgerne fx på bagsiden udstyret med en guide til hvordan du tilføjer mere oplevelse til højtlæsningen. 

Jeg er vild med forlaget, hele ideen bag det ❤️ – og super stolt af at hjælpe med alt det grafiske design.

Se andet bogdesign her.

Bagside+guide
Samtalerum og samarbjede

Inden vi gik ind i travle december og endnu en lockdown fik jeg afleveret Skoven som samtalerum til tryk. Siden den kom fra tryk har den ligget på mit bord for jeg holder også meget af billedet på forsiden. Det gør bøger iøvrigt tit når de er kommet fra tryk – ligger på mit bord. 

Skoven som samtalerum minder mig også om et samarbejde og en produktionsproces som jeg på alle måder har været rigtig glad for. Fordi for mig er det ikke nok at holde af at samle ord og billeder så det går op i højere æstetisk enhed – at kunden og jeg er dygtige på hvert vores felt – hvis ikke vi lytter til hinanden og sammen former det vi bidrager med. 

Derfor ligger den stadig på mit bord fordi samarbejdet omkring den var noget særligt og et fysisk bevis på at samarbejde er en vigtig del, og måske en afgørende del for at nå de gode løsninger 😉

Se flere gode løsninger i min bogdesign-portfolio her.

Julehilsen20

✨Årets julekort er sendt ud, og hvis ikke fremme nu så på vej …

I år har jeg fået trykt julekort i to variationer – den ene som klistermærker, og da jeg alligevel var i gang også nogle til-og-fra✨

Da farverne ikke skriger jul, synes jeg, de kan bruges hele året. Så hvis ikke kort og klistermærker fandt vej til din postkasse, så sig til og jeg tar’ nogle med når vi ses i det nye år. 

Indtil da ønsker jeg dig en glædelig jul og en hel masse godt i vente i 2021! ☺️

MAIS naturbøger

Flere og flere kunder viser ikke bare interesse, men efterspørger produkter som er grønne og bæredygtige. Derfor kan det være en fordel for dig som har en forretning med en gruppe bæredygtige produkter at vise udad til, at du har det på hylderne. 

En tydelig måde at vise din bæredygtige eller grønne produktgruppe kan være ved at få lavet en variation af dit logo og/eller en splash som sættes på produkterne, så kunderne ikke er tvivl når de står med produktet i hånden.

I sensommeren hjalp jeg børnebogsforlaget MAIS+CO med netop den opgave. Forlaget har gennem nogle sæsoner udgivet bæredygtige bøger til de mindste, og nu er de bæredygtige bøger blevet til en flok. Vi udviklede derfor en variation af det allerede eksisterende logo samt en splash. Begge dele kan bruges på bøgerne og til salgsmateriale for forlagets bæredygtige naturbøger.

Fordelen er ret enkel: ved at kommunikere åbent om dit firmas grønne tiltag adskiller du dig fra konkurrenter som ikke gør det, og bliver mere attraktiv både over for dine kunder og for nye samarbejdspartnere 🌱

Se mere på MAIS+CO profileringsdesign her.

Se MAIS+CO bæredygtige bøger her.

Denne weekend skulle der efter planen være Bogforum i Bella Center som der plejer … men som så meget andet har corona også sat Bogforum på pause indtil næste år 😔

Så jeg og alle andre som havde glædet os må nøjes med hvad der kan findes af tiltag online og minderne fra sidste år. 

Her er det MAIS+COs stand sidste år med forlagets skønne indehaver Merete.
MAIS+CO har jeg ikke kun hjulpet med materiale til Bogforum, men med hele den visuelle profilering – også til alle udgivelserne.

Se MAIS+CO udgivelser og webshop her.

Se mere MAIS+CO profileringsdesign her.

Karikatur

Første karikatur nogen sinde – ikke så slemt som frygtet – ét stort bredt smil 😂

Smilet er ikke uden grund for gennem de seneste to måneder har jeg været igennem et fantastisk kursusforløb med en gruppe fantastisk dygtige og søde mennesker. Én af dem laver karikaturportrætter, og som en flot afslutningsgave gav hun os alle en prøve på hendes arbejde. 

Så skal du fx på din arbejdsplads ha’ portrætteret hele bestyrelsen til at hænge i receptionen eller nogen andre – så ta’ fat i Draw Attention, Grethe Nielsen👍🏻

Se mere på draw-attention.dk