Julehilsen20

✨Årets julekort er sendt ud, og hvis ikke fremme nu så på vej …

I år har jeg fået trykt julekort i to variationer – den ene som klistermærker, og da jeg alligevel var i gang også nogle til-og-fra✨

Da farverne ikke skriger jul, synes jeg, de kan bruges hele året. Så hvis ikke kort og klistermærker fandt vej til din postkasse, så sig til og jeg tar’ nogle med når vi ses i det nye år. 

Indtil da ønsker jeg dig en glædelig jul og en hel masse godt i vente i 2021! ☺️

MAIS naturbøger

Flere og flere kunder viser ikke bare interesse, men efterspørger produkter som er grønne og bæredygtige. Derfor kan det være en fordel for dig som har en forretning med en gruppe bæredygtige produkter at vise udad til, at du har det på hylderne. 

En tydelig måde at vise din bæredygtige eller grønne produktgruppe kan være ved at få lavet en variation af dit logo og/eller en splash som sættes på produkterne, så kunderne ikke er tvivl når de står med produktet i hånden.

I sensommeren hjalp jeg børnebogsforlaget MAIS+CO med netop den opgave. Forlaget har gennem nogle sæsoner udgivet bæredygtige bøger til de mindste, og nu er de bæredygtige bøger blevet til en flok. Vi udviklede derfor en variation af det allerede eksisterende logo samt en splash. Begge dele kan bruges på bøgerne og til salgsmateriale for forlagets bæredygtige naturbøger.

Fordelen er ret enkel: ved at kommunikere åbent om dit firmas grønne tiltag adskiller du dig fra konkurrenter som ikke gør det, og bliver mere attraktiv både over for dine kunder og for nye samarbejdspartnere 🌱

Se mere på MAIS+CO profileringsdesign her.

Se MAIS+CO bæredygtige bøger her.

Denne weekend skulle der efter planen være Bogforum i Bella Center som der plejer … men som så meget andet har corona også sat Bogforum på pause indtil næste år 😔

Så jeg og alle andre som havde glædet os må nøjes med hvad der kan findes af tiltag online og minderne fra sidste år. 

Her er det MAIS+COs stand sidste år med forlagets skønne indehaver Merete.
MAIS+CO har jeg ikke kun hjulpet med materiale til Bogforum, men med hele den visuelle profilering – også til alle udgivelserne.

Se MAIS+CO udgivelser og webshop her.

Se mere MAIS+CO profileringsdesign her.

Karikatur

Første karikatur nogen sinde – ikke så slemt som frygtet – ét stort bredt smil 😂

Smilet er ikke uden grund for gennem de seneste to måneder har jeg været igennem et fantastisk kursusforløb med en gruppe fantastisk dygtige og søde mennesker. Én af dem laver karikaturportrætter, og som en flot afslutningsgave gav hun os alle en prøve på hendes arbejde. 

Så skal du fx på din arbejdsplads ha’ portrætteret hele bestyrelsen til at hænge i receptionen eller nogen andre – så ta’ fat i Draw Attention, Grethe Nielsen👍🏻

Se mere på draw-attention.dk

FN Verdensmål 5

FN fylder 75 år i dag – Jeg zoomer ind på 5-tallet, og tilslutter mig dem som allerede på fineste vis har hyldet dagen, og ikke mindst dem som peger specifikt på et af de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling 👉🏻 NR. 5

Det burde være helt enkelt!?

ReinschDesign 8 år

✨ReinschDesign er lige fyldt 8 år! ✨ Uanset alder er der altid plads til udvikling og til at lære nyt. Derfor har jeg de seneste to måneder kastet mig ud i at træde et skridt længere i forhold til at udvikle firmaet. 

Der har været de helt store tanker oppe og vende, og det har krævet hårdt arbejde og ikke mindst mod at træde i den retning og mod det mål jeg ønsker. 

Nu, bagefter er jeg så fuld af taknemlighed, dels over at været én af de heldige som blev optaget på Dansk Journalistforbunds kursus Kickstart, men endnu mere over alt det som jeg har fået med, knivskarpt ført af vores dygtige underviser Anne Rohde.

Jeg glæder mig til at træde de næste skridt – for udviklingen fortsætter – og nyde de næste 8 år som selvstændig 🥰

Har du ønske om at udvikle dit firma, og er du oven i en del af DJ så skal du ikke vente – gør det!

Vegetardag x 3

✨🥦🥬🥑 1. oktober – i dag – er international vegetardag 🌽🍋🍍

Vegetar-retter og kødløse dage er blevet noget rigtig mange af os har taget til os – også min familie, godt hjulpet af nogle af de bøger jeg på det seneste har leveret design til. 🥕🍅🌶

I dagens anledning her et lille udvalg af nogle af vores favoritter til inspiration – rigtig god fornøjelse og velbekomme! 🍠🍇🍆✨

Se mere på bøgerne:

Geniale grønne proteiner her:

Vegtardag 1

Gør kål på kærestekilo & singlesul her:

Vegetardag 2

Verdensmål & madkundskab her:

Vegetardag 3
Mais+Co

☀️ Her ligger de og soler sig – de seneste udgivelser som jeg fik med da jeg var forbi forlaget Mais+Co.

Det er spændende, at følge Mais+Co’s succes, og en stor fornøjelse at være så involveret i designet af hele forlagets profilering og udgivelser.  

Hvis du har nogle små derhjemme eller nogle du vil glæde, så kan jeg kun anbefale bøger fra Mais+Co – det er kvalitet hele vejen igennem – og hvis du som forælder (eller bedsteforælder) er i tvivl hvordan du kan tilføje mere oplevelse ved bogen for barnet, så finder du en forældreguide på bagsiden👍🏻

Se lidt mere Mais+Co-design her

Store Sonja 2

Så er det i dag 2. bog om Store Sonja udkommer 😆

Efterfølgeren til bestselleren Ny krop på 4 uger (se den her), den første i serien om Store Sonja og hendes vej til at spise sundere og komme ned i vægt, som jeg også designede.
Bogen er funktionel fiktion, hvor Michelle har sammensat fiktion med hendes vejledning, kostplaner og opskrifter til hvordan du smider fx nogle kærestekilo.

Gør kål på kærestekilo & singlesul  lægger sig fint i kølvandet på Fede forhold fra DR1, hvor Michelle var vejleder for parrene – programmet var iøvrigt ét af de mest sete denne sommer (og ja, jeg så selvfølgelig også med).

Se lidt mere fra bogen her.

Af · Michelle Kristensen
Tegninger · Selina Mandal
Fotos · Joachim Wichmann, w+b photography
Udgivet af Politikens Forlag

Sommer 2020

Ferien er slut og jeg er vendt tilbage til arbejdet efter en dejlig sommer i Danmark.
Igen i år var Ærø første stop, og derefter direkte til vesterhavet i Thy.

Nu er indtrykkene lagt på lager i baghovedet, og jeg er klar til at ta’ fat på opgaverne med energien og inspirationen fra ferien som brændstof. 
I første omgang glæder jeg mig til inden ret længe at vise jer én af de bøger som jeg snart får fra tryk. Men indtil da kan du se mere i min portfolio her på sitet ☺️