Når meget af mit kreative arbejde foregår ved min mac, var det dejligt at tage mig tid til i påsken at forsøge mig med at farve æg med løgskaller – væk fra mac’en – en meget gammel og utrolig fin måde at dekorerer æg til påske.

Fremgangsmåden fandt jeg på nettet, og jeg farvede både nogle som jeg havde pustet til at hænge op og nogle til at spise og pynte på påskefrokostbordet. 

Paaske 2021
MAIS+CO

Forlaget Mais+Co udgiver bøger som stimulerer og udvikler sproget hos små børn – fra de former de første ord og frem til de begynder i skole – måske det vigtigste redskab at udvikle.
For at understøtte den udvikling bliver bøgerne fx på bagsiden udstyret med en guide til hvordan du tilføjer mere oplevelse til højtlæsningen. 

Jeg er vild med forlaget, hele ideen bag det ❤️ – og super stolt af at hjælpe med alt det grafiske design.

Se andet bogdesign her.

Bagside+guide
Samtalerum og samarbjede

Inden vi gik ind i travle december og endnu en lockdown fik jeg afleveret Skoven som samtalerum til tryk. Siden den kom fra tryk har den ligget på mit bord for jeg holder også meget af billedet på forsiden. Det gør bøger iøvrigt tit når de er kommet fra tryk – ligger på mit bord. 

Skoven som samtalerum minder mig også om et samarbejde og en produktionsproces som jeg på alle måder har været rigtig glad for. Fordi for mig er det ikke nok at holde af at samle ord og billeder så det går op i højere æstetisk enhed – at kunden og jeg er dygtige på hvert vores felt – hvis ikke vi lytter til hinanden og sammen former det vi bidrager med. 

Derfor ligger den stadig på mit bord fordi samarbejdet omkring den var noget særligt og et fysisk bevis på at samarbejde er en vigtig del, og måske en afgørende del for at nå de gode løsninger 😉

Se flere gode løsninger i min bogdesign-portfolio her.

Julehilsen20

✨Årets julekort er sendt ud, og hvis ikke fremme nu så på vej …

I år har jeg fået trykt julekort i to variationer – den ene som klistermærker, og da jeg alligevel var i gang også nogle til-og-fra✨

Da farverne ikke skriger jul, synes jeg, de kan bruges hele året. Så hvis ikke kort og klistermærker fandt vej til din postkasse, så sig til og jeg tar’ nogle med når vi ses i det nye år. 

Indtil da ønsker jeg dig en glædelig jul og en hel masse godt i vente i 2021! ☺️

MAIS naturbøger

Flere og flere kunder viser ikke bare interesse, men efterspørger produkter som er grønne og bæredygtige. Derfor kan det være en fordel for dig som har en forretning med en gruppe bæredygtige produkter at vise udad til, at du har det på hylderne. 

En tydelig måde at vise din bæredygtige eller grønne produktgruppe kan være ved at få lavet en variation af dit logo og/eller en splash som sættes på produkterne, så kunderne ikke er tvivl når de står med produktet i hånden.

I sensommeren hjalp jeg børnebogsforlaget MAIS+CO med netop den opgave. Forlaget har gennem nogle sæsoner udgivet bæredygtige bøger til de mindste, og nu er de bæredygtige bøger blevet til en flok. Vi udviklede derfor en variation af det allerede eksisterende logo samt en splash. Begge dele kan bruges på bøgerne og til salgsmateriale for forlagets bæredygtige naturbøger.

Fordelen er ret enkel: ved at kommunikere åbent om dit firmas grønne tiltag adskiller du dig fra konkurrenter som ikke gør det, og bliver mere attraktiv både over for dine kunder og for nye samarbejdspartnere 🌱

Se mere på MAIS+CO profileringsdesign her.

Se MAIS+CO bæredygtige bøger her.

Denne weekend skulle der efter planen være Bogforum i Bella Center som der plejer … men som så meget andet har corona også sat Bogforum på pause indtil næste år 😔

Så jeg og alle andre som havde glædet os må nøjes med hvad der kan findes af tiltag online og minderne fra sidste år. 

Her er det MAIS+COs stand sidste år med forlagets skønne indehaver Merete.
MAIS+CO har jeg ikke kun hjulpet med materiale til Bogforum, men med hele den visuelle profilering – også til alle udgivelserne.

Se MAIS+CO udgivelser og webshop her.

Se mere MAIS+CO profileringsdesign her.

Karikatur

Første karikatur nogen sinde – ikke så slemt som frygtet – ét stort bredt smil 😂

Smilet er ikke uden grund for gennem de seneste to måneder har jeg været igennem et fantastisk kursusforløb med en gruppe fantastisk dygtige og søde mennesker. Én af dem laver karikaturportrætter, og som en flot afslutningsgave gav hun os alle en prøve på hendes arbejde. 

Så skal du fx på din arbejdsplads ha’ portrætteret hele bestyrelsen til at hænge i receptionen eller nogen andre – så ta’ fat i Draw Attention, Grethe Nielsen👍🏻

Se mere på draw-attention.dk

FN Verdensmål 5

FN fylder 75 år i dag – Jeg zoomer ind på 5-tallet, og tilslutter mig dem som allerede på fineste vis har hyldet dagen, og ikke mindst dem som peger specifikt på et af de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling 👉🏻 NR. 5

Det burde være helt enkelt!?

ReinschDesign 8 år

✨ReinschDesign er lige fyldt 8 år! ✨ Uanset alder er der altid plads til udvikling og til at lære nyt. Derfor har jeg de seneste to måneder kastet mig ud i at træde et skridt længere i forhold til at udvikle firmaet. 

Der har været de helt store tanker oppe og vende, og det har krævet hårdt arbejde og ikke mindst mod at træde i den retning og mod det mål jeg ønsker. 

Nu, bagefter er jeg så fuld af taknemlighed, dels over at været én af de heldige som blev optaget på Dansk Journalistforbunds kursus Kickstart, men endnu mere over alt det som jeg har fået med, knivskarpt ført af vores dygtige underviser Anne Rohde.

Jeg glæder mig til at træde de næste skridt – for udviklingen fortsætter – og nyde de næste 8 år som selvstændig 🥰

Har du ønske om at udvikle dit firma, og er du oven i en del af DJ så skal du ikke vente – gør det!

Vegetardag x 3

✨🥦🥬🥑 1. oktober – i dag – er international vegetardag 🌽🍋🍍

Vegetar-retter og kødløse dage er blevet noget rigtig mange af os har taget til os – også min familie, godt hjulpet af nogle af de bøger jeg på det seneste har leveret design til. 🥕🍅🌶

I dagens anledning her et lille udvalg af nogle af vores favoritter til inspiration – rigtig god fornøjelse og velbekomme! 🍠🍇🍆✨

Se mere på bøgerne:

Geniale grønne proteiner her:

Vegtardag 1

Gør kål på kærestekilo & singlesul her:

Vegetardag 2

Verdensmål & madkundskab her:

Vegetardag 3