KOLESTEROL

Årets BogForum i sidste weekenden var fuld af mange gode oplevelser, skønne mennesker og dejlige snakke.

Indimellem det hele fik jeg tid at gå lidt rundt og se mig omkring, og så varmer det jo når jeg spotter “mine” bøger.
Bl.a så jeg Sænk dit KOLESTEROL som jeg i dag har lagt i min portfolio her på siden (du kan se den her) – iøvrigt side om side med Sund blodtryk på 14 dage, som du også kan se mere på her.

En en anden bog jeg spottede, som jeg er rigtig glad for at have leveret design til er Michelle Kristensens Gør kål på KÆRESTEKILO & SINGLESUL.

Den har du også mulighed for at se lidt nærmere på her.

Håber også du nåede at komme på BogForum og se dig om i år – måske vi ses der næste år?

MAIS+CO og mig

Igen i år hjalp jeg børnebog forlaget MAIS+CO, ikke kun med al det grafiske, men også på BogForum standen.

MAIS+CO udgiver de skønneste bøger til de mindste. Bøgerne er alle nøje udvalgt med det for øje at stimulerer sprog og sanser – gennemført kvalitet ✨

MAIS+CO
MAIS+CO
DJ podcast

😅 Forestil dig at have denne her helt tæt på ansigtet, fortælle om dig selv og hvordan du er havnet der hvor du er i dag – i mit tilfælde som selvstændig grafisk designer og yogalærer 😅 Det var det jeg gjorde i dag da jeg havde besøg af Nicolai Zwinge og blev optaget til podcast-serien 360 grader til Dansk Journalistforbunds FreelanceGruppe.

Da jeg har en ængstelig personlighed og tænker meget over tingene havde jeg selvfølgelig overtænkt oplevelsen på forhånd og var spændt som en fjeder 😂 MEN det var på alle måder en rigtig god oplevelse (tak til Nicolai for at føre mig så fint igennem optagelsen), som også gav anledning til at gøre mig nogle overvejelser og ikke mindst minde mig selv om hvor glad jeg er for livet som selvstændig og for at være der hvor jeg er i dag.

Nu glæder jeg mig til at høre resultatet – og selvfølgelig skal jeg nok dele med jer når og hvor du kan lytte med. 

af illustrator Martin Jørgensen

✨MORSDAG✨ på søndag markerer jeg i år ved at støtte Mødrehjælpen og bl.a. købe denne her fine plakat.
Det er også en lille tak for hjælpen – og føles rart at give lidt tilbage – for den hjælp jeg selv fik indirekte, da jeg kom til verden og min mor (og far) modtog hjælp til mig fra Mødrehjælpen.
Vi fik bl.a. noget blåt og hvidt ternet babysengetøj, som min mormor syede blonder på. Det sengetøj har mine egne piger også sovet i (og min nevø og niece), og vi gemmer det til de næste babyer som kommer i vores familie … så tak for Mødrehjælpen 🤍💙🤍

Baby Karina

Jeg var i øvrigt ret nusser, ikk’ ☺️ (Foldemærkerne er også min mormors værk – da hun mange år senere blev dement – billedet har tilhørt hende).

Støt Mødrehjælpen fx ved at købe plakaten af illustrator Martin Jørgensen i deres webshop HER

Verdens Bogdag21

✨📖✨I dag er det Verdens Bogdag! Dagen hvor hele verden hylder litteraturen og alt det, som bøger bidrager med til vores verden. Jeg vil samtidig også hylde alle de fantastisk dygtige mennesker – forfattere, forlæggere, redaktører, fotografer, tegnere, korrekturlæsere, oversættere m. fl. som gør bøgerne til det de er 👏🏻 – og som jeg har nydt at arbejde sammen med omkring alle de bøger hvor jeg har leveret art direction.

Se min bogdesign-portfolio HER.

Kontakt mig HER hvis du har bogdesign-opgaver jeg skal hjælpe med.

Når meget af mit kreative arbejde foregår ved min mac, var det dejligt at tage mig tid til i påsken at forsøge mig med at farve æg med løgskaller – væk fra mac’en – en meget gammel og utrolig fin måde at dekorerer æg til påske.

Fremgangsmåden fandt jeg på nettet, og jeg farvede både nogle som jeg havde pustet til at hænge op og nogle til at spise og pynte på påskefrokostbordet. 

Paaske 2021
MAIS+CO

Forlaget Mais+Co udgiver bøger som stimulerer og udvikler sproget hos små børn – fra de former de første ord og frem til de begynder i skole – måske det vigtigste redskab at udvikle.
For at understøtte den udvikling bliver bøgerne fx på bagsiden udstyret med en guide til hvordan du tilføjer mere oplevelse til højtlæsningen. 

Jeg er vild med forlaget, hele ideen bag det ❤️ – og super stolt af at hjælpe med alt det grafiske design.

Se andet bogdesign her.

Bagside+guide
Samtalerum og samarbjede

Inden vi gik ind i travle december og endnu en lockdown fik jeg afleveret Skoven som samtalerum til tryk. Siden den kom fra tryk har den ligget på mit bord for jeg holder også meget af billedet på forsiden. Det gør bøger iøvrigt tit når de er kommet fra tryk – ligger på mit bord. 

Skoven som samtalerum minder mig også om et samarbejde og en produktionsproces som jeg på alle måder har været rigtig glad for. Fordi for mig er det ikke nok at holde af at samle ord og billeder så det går op i højere æstetisk enhed – at kunden og jeg er dygtige på hvert vores felt – hvis ikke vi lytter til hinanden og sammen former det vi bidrager med. 

Derfor ligger den stadig på mit bord fordi samarbejdet omkring den var noget særligt og et fysisk bevis på at samarbejde er en vigtig del, og måske en afgørende del for at nå de gode løsninger 😉

Se flere gode løsninger i min bogdesign-portfolio her.

Julehilsen20

✨Årets julekort er sendt ud, og hvis ikke fremme nu så på vej …

I år har jeg fået trykt julekort i to variationer – den ene som klistermærker, og da jeg alligevel var i gang også nogle til-og-fra✨

Da farverne ikke skriger jul, synes jeg, de kan bruges hele året. Så hvis ikke kort og klistermærker fandt vej til din postkasse, så sig til og jeg tar’ nogle med når vi ses i det nye år. 

Indtil da ønsker jeg dig en glædelig jul og en hel masse godt i vente i 2021! ☺️