DJ podcast

😅 Forestil dig at have denne her helt tæt på ansigtet, fortælle om dig selv og hvordan du er havnet der hvor du er i dag – i mit tilfælde som selvstændig grafisk designer og yogalærer 😅 Det var det jeg gjorde i dag da jeg havde besøg af Nicolai Zwinge og blev optaget til podcast-serien 360 grader til Dansk Journalistforbunds FreelanceGruppe.

Da jeg har en ængstelig personlighed og tænker meget over tingene havde jeg selvfølgelig overtænkt oplevelsen på forhånd og var spændt som en fjeder 😂 MEN det var på alle måder en rigtig god oplevelse (tak til Nicolai for at føre mig så fint igennem optagelsen), som også gav anledning til at gøre mig nogle overvejelser og ikke mindst minde mig selv om hvor glad jeg er for livet som selvstændig og for at være der hvor jeg er i dag.

Nu glæder jeg mig til at høre resultatet – og selvfølgelig skal jeg nok dele med jer når og hvor du kan lytte med. 

Share →