ReinschDesign 8 år

✨ReinschDesign er lige fyldt 8 år! ✨ Uanset alder er der altid plads til udvikling og til at lære nyt. Derfor har jeg de seneste to måneder kastet mig ud i at træde et skridt længere i forhold til at udvikle firmaet. 

Der har været de helt store tanker oppe og vende, og det har krævet hårdt arbejde og ikke mindst mod at træde i den retning og mod det mål jeg ønsker. 

Nu, bagefter er jeg så fuld af taknemlighed, dels over at været én af de heldige som blev optaget på Dansk Journalistforbunds kursus Kickstart, men endnu mere over alt det som jeg har fået med, knivskarpt ført af vores dygtige underviser Anne Rohde.

Jeg glæder mig til at træde de næste skridt – for udviklingen fortsætter – og nyde de næste 8 år som selvstændig 🥰

Har du ønske om at udvikle dit firma, og er du oven i en del af DJ så skal du ikke vente – gør det!

Share →