Samtalerum og samarbjede

Inden vi gik ind i travle december og endnu en lockdown fik jeg afleveret Skoven som samtalerum til tryk. Siden den kom fra tryk har den ligget på mit bord for jeg holder også meget af billedet på forsiden. Det gør bøger iøvrigt tit når de er kommet fra tryk – ligger på mit bord. 

Skoven som samtalerum minder mig også om et samarbejde og en produktionsproces som jeg på alle måder har været rigtig glad for. Fordi for mig er det ikke nok at holde af at samle ord og billeder så det går op i højere æstetisk enhed – at kunden og jeg er dygtige på hvert vores felt – hvis ikke vi lytter til hinanden og sammen former det vi bidrager med. 

Derfor ligger den stadig på mit bord fordi samarbejdet omkring den var noget særligt og et fysisk bevis på at samarbejde er en vigtig del, og måske en afgørende del for at nå de gode løsninger 😉

Se flere gode løsninger i min bogdesign-portfolio her.

Share →