Yoga hilsen 1

Den grafiske designer (som jeg først og fremmest er) og yogalæreren i mig er gået sammen og har lavet en solhilsen ☀️ til alle jer derhjemme, som måske trænger til at rejse sig fra stolen og hjemmearbejdspladsen, komme ud på gulvet og få bevæget kroppen.

I dag er de første yogahold jeg plejer at undervise i ugen aflyst. Det gør mig ondt at så mange må undvære deres rutiner, motion og fx deres yogaundervisning – i en tid hvor vi måske mere end noget har brug for netop dét.

Yoga er for mig dér hvor jeg glemmer tid og sted og finder ro. Da jeg for 7 år siden besluttede at tage en yogalæreruddannelse, var det netop for at kunne dele og måske være heldig at gi’ den samme glæde til andre … så del gerne ☺️ – og god fornøjelse ❤️ 

Yoga hilsen 2
Yoga hilsen 3
Yoga hilsen 4
Share →