MAIS naturbøger

Flere og flere kunder viser ikke bare interesse, men efterspørger produkter som er grønne og bæredygtige. Derfor kan det være en fordel for dig som har en forretning med en gruppe bæredygtige produkter at vise udad til, at du har det på hylderne. 

En tydelig måde at vise din bæredygtige eller grønne produktgruppe kan være ved at få lavet en variation af dit logo og/eller en splash som sættes på produkterne, så kunderne ikke er tvivl når de står med produktet i hånden.

I sensommeren hjalp jeg børnebogsforlaget MAIS+CO med netop den opgave. Forlaget har gennem nogle sæsoner udgivet bæredygtige bøger til de mindste, og nu er de bæredygtige bøger blevet til en flok. Vi udviklede derfor en variation af det allerede eksisterende logo samt en splash. Begge dele kan bruges på bøgerne og til salgsmateriale for forlagets bæredygtige naturbøger.

Fordelen er ret enkel: ved at kommunikere åbent om dit firmas grønne tiltag adskiller du dig fra konkurrenter som ikke gør det, og bliver mere attraktiv både over for dine kunder og for nye samarbejdspartnere 🌱

Se mere på MAIS+CO profileringsdesign her.

Se MAIS+CO bæredygtige bøger her.

Share →