Corona-pausen fortsætter og alle mine yogahold er fortsat på standby. Så når jeg ikke kan gå på arbejde som yogalærer, har jeg fortsat med tage formidlingen af yoga op som grafisk designer ☺️

Det er der denne gang kommet tre helt super-enkle sekvenser med åndedrættet ud af. 

Yoga Enkel-hilsen1
Yoga Enkel-hilsen2
Yoga Enkel-hilsen3

Jeg hører tit at det kan opleves som en udfordring at få et flow af stillinger til at følge rytmen i åndedrættet – ind- og udåndinger. På mine hold plejer jeg at sige, at hvis du på nogen måde føler det stressende at følge åndedrættet, så lad være og bare træk vejret og følg flowet på din måde. 

Men hvis du træner det i nogle meget enkle og små flow – altså gør det meget mere enkelt – kan det være lettere at finde og følge din egen naturlige rytme. Gevinsten ved at lade bevægelse og åndedræt følges kan være en skøn følelse af ro og harmoni .·  

De tre sekvenser er stillinger taget ud af solhilsen og gjort til helt enkle flow, som du kan prøve til at begynde med – god fornøjelse! ☀️

Spørg endelig hvis du er i tvivl om noget.
Du finder mine kontaktinfo her.

Share →